Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η συγκέντρωση τροφίμων και διαφόρων αγαθών πρώτης ανάγκης με  πρωτοβουλία του  Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου από κοινού με την  τοπική εκκλησία και το δημοτικό και νηπιαγωγείο Μανεσίου.Σκοπός μας ήταν η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συναθρώπων μας που δυσκολεύονται να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.
Τα πράγματα τα οποία συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του τοπικού μας ιατρείου  παραδώθησαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυταπροκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και ανέργους της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Ευχαριστούμε  όλους τους  συγχωριανούς μας καθώς και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που ανταποκρίθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό μας σε αυτή μας την προσπάθεια.
Σίγουρα στις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνει ο τόπος μας  καταφέραμε να δώσουμε ελπίδα και χαμόγελο σε μερικούς συνανθρώπους μας.
Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι με αισθήματα αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ζούμε. Ας χαρίζουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας Aγάπη και Eλπίδα!
Η χαρά η δική τους ας βασιλεύει για πάντα στις καρδιές μας.
πηγή:http://www.kalavrytanet.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου