Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Νεκρή 26χρονη Βρετανίδα από ένεση μαυρίσματος που αγόρασε στο Διαδίκτυο


Μια νεαρή Βρετανίδα βρέθηκε νεκρή αφού έκανε τακτικά ενέσεις με μια παράνομη ουσία που είχε αγοράσει στο Διαδίκτυο με σκοπό να... μαυρίσει χωρίς να εκτεθεί στον ήλιο. Σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα, η Τζένα Γουίλσον-Βίκερς βρέθηκε αναίσθητη σε ένα σαλόνι μαυρίσματος τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρή.
Νεκρή 26χρονη Βρετανίδα από ένεση μαυρίσματος που αγόρασε στο Διαδίκτυο Κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρήΗ 26χρονη γυναίκα κάθε δύο με τρεις ημέρες έκανε ενέσεις με την απαγορευμένη ουσία Μελανοτάνη-2, που υποτίθεται ότι ενισχύει την παραγωγή μελανίνης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα το δέρμα να μαυρίζει σταδιακά. Ταυτόχρονα, επισκεπτόταν τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα το τοπικό σαλόνι μαυρίσματος, το Tantastic, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του. Λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει, είχε στείλει ένα μήνυμα στο Twitter: «Αποκτώ ωραίο μαύρισμα τώρα (. . . ) και χωρίς παρενέργειες. Είμαι πολύ χαρούμενη».
Η μητέρα της είπε ότι έκανε ενέσεις γιατί παραπονιόταν πως όταν χρησιμοποιούσε τα σολάριουμ δεν αποκτούσε ωραίο χρώμα. Τη νύχτα προτού πεθάνει, είχε κάνει ένεση στο στομάχι της, αποκάλυψε ο φίλος της. Στο σπίτι της βρέθηκαν φιαλίδια της ουσίας Μελανοτάνη-2. «Λέγεται ότι έχει ιδιότητες μαυρίσματος, το έχουμε ξαναδεί», ανέφερε ο αναλυτής της σήμανσης Ντουέιν Ράτι.
Πηγή :thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου