Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός στη Βλασία βρέθηκε ο 26χρονος κυνηγός Αντώνης Καρνάρος


Πάτρα: Αγωνία για τον 26χρονο κυνηγό που αγνοείται- Βρέθηκε το αυτοκίνητό του, αλλά κανένα ίχνος ζωής  Είχε πάει για κυνήγι από το πρωί του Σαββάτου
Σε ατύχημα αποδίδεται τελικώς ο θάνατος του 26χρονου Αντώνη Καρνάρου. Ο άτυχος κυνηγός, ο οποίος αγνοείτο από το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Βλασίας όπου είχε μεταβεί για κυνήγι, έσπασε τον αυχένα του εξαιτίας της μοιραίας πτώσης στο κενό.
14.03: Ο άτυχος Αντώνης Καρνάρος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Διέμενε στις Εργατικές Κατοικίες Παραλίας.
Νεώτερη ενημέρωση 12.26: Πολλά είναι τα ερωτηματικά για τους λόγους που οδήγησαν στο θάνατο τον νεαρό Αντώνη Καρνάρο, ο οποίος όπως μαθαίνει το thebest.gr ήταν ένας ριψοκίνδυνος νεαρός, ανήσυχος και αποφασιστικός. Ο Κορνάρος φέρεται να βρέθηκε σε μεγάλη αποσταση απο το σημείο όπου είχε δώσει ραντεβού με τον φίλο του με τον οποίο είχε πάει για κυνήγι, γεγονός που προβληματίζει τους αστυνομικούς.
Ο 26χρονος σχετιζόταν από πολύ μικρός με τη γνωστή δημοσιογράφο Βικτωρία Δαράτου που εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Patra Tv.
Νεώτερη ενημέρωση 10.22 Ο Αντώνιος Κορνάρος είναι ο 26χρονος Πατρινός που έχασε τη ζωή του  στην Βλασία. Όλα δείχνουν ότι ο άτυχος νέος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος. Η αστυνομία ωστόσο διερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Στο σημείο της πτώσης έχουν μεταβεί συντετριμμένοι οι συγγενείς του.
Πρώτη ενημέρωση 8.48 Νεκρός βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο 26χρονος κυνηγός που εξαφανίστηκε χθες στην Πάτρα. Ο 26χρονος  κυνηγός όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκε από διασώστες της ΕΜΑΚ στις 2.30 μετά τα ξημερώματα σε ιδιαίτερα απόκρημνη και δύσβατη περιοχή.
Ο νεαρός, αγνοείτο από το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Βλασίας, όπου είχε μεταβεί για να κυνηγήσει. O 26χρονος φέρεται να είχε πάει για κυνήγι μαζί με έναν  φίλο του.
Κάποια στιγμή χώρισαν και έδωσαν ραντεβού για να βρεθούν αργότερα, αλλά δεν πήγε στο ραντεβού.
Η  αγωνία έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν αργά χθες το απόγευμα  βρέθηκε το αυτοκίνητό του, αλλά αυτός παρέμενε άφαντος, ενώ δεν απαντούσε στο κινητό του, παρά το γεγονός ότι ήταν ανοικτό.
Στο μεταξύ δεν βρίσκονταν  ούτε τα σκυλιά, που τον συνόδευαν, αλλά ούτε και ακούγονταν οι φωνές τους. Οι συγγενείς του ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιμέναν με αγωνία νέα του, αλλά δυστυχώς ακολούθησε η τραγωδία της είδησης οτι ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Αυτή τη στιγμή  έχει στηθεί επιχείρηση για ανάσυρση και την μεταφορά της σορού στην Πάτρα, ενώ στα Καλάβρυτα έχουν μεταβεί αξιωματικοί απο την Πάτρα για να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες έχασε τη ζωή του ο κυνηγός.
Η κατάσταση με την ανάσυρση της σορού όπως λένε οι πληροφορίες μας είναι πολύ δύσκολη καθώς η περιοχή είνια πάρα πολύ δύσβατη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου